Ολοκλήρωση προγράμματος 'Eκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΝΑΔ'

Ολοκλήρωση προγράμματος 'Eκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΝΑΔ'

Ένα δύσκολο μα υπέροχο ταξίδι γνώσεων έφτασε στο τέλος του. Μετά από 2.5 μήνες εκπαίδευσης διάρκειας 84 ωρών, ολοκληρώσαμε το πρόγραμμα 'Eκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΝΑΔ'. Αναμένουμε τώρα και επίσημα να εγκριθούμε και να πιστοποιηθούμε ως εγκεκριμένοι εκπαιδευτές ενηλίκων από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ΑΝΑΔ.
Έτσι με αυτό το τρόπο το πρόγραμμα διδασκαλίας μου για τη βασική εκπαίδευση της τεχνικής microblading θα είναι εγκεκριμένο και πιστοποιημένο ώστε να είναι επιχορηγημένο από την ΑΝΑΔ.
Στόχος μου είναι να ανεβάσω τον πήχη στη διδασκαλία στις τεχνικές φρυδιών όσο πιο ψηλά μπορώ!
Ωφείλω χίλια ευχαριστώ στον εκπαιδευτή μας Velissarios Velissariou για τις πολύτιμες γνώσεις που μας μετέφερε, για τον εξαιρετικό τρόπο διδασκαλίας του, για την ατέλειωτη υπομονή και επιμονή του να μας κάνει τους καλύτερους εκπαιδευτές.
Ευχαριστώ επίσης το προσωπικού του κέντρου, ιδιαίτερα τη Κούλα και την Έφη για τη βοήθεια και τη στήριξη σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό ❤️
Ακόμα ευχαριστώ πολύ τους υπόλοιπους συμμαθητές μου, εκπαιδευτές από όλη τη Κύπρο, ο καθένας σε διαφορετικό τομέα, για την άψογη συνεργασία μας και για τα όλα όμορφα που ζήσαμε μαζί, το κοινό μας άγχος για την ύλη και τα ξεχωριστά αστεία μας.
Νίκη, Αλέξη, Μύρια, Μάριε, Ιωάννα, Μαρία, Χρυσοβαλάντη, Τζούλια και Σάββα ήταν χαρά και τιμή να συναντηθώ μαζί σας, εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία σε αυτό που κάνετε ο καθένας. Το κοινό μας όραμα και ο κοινός μας στόχος στο να γίνουμε οι καλύτεροι εκπαιδευτές σε αυτό που αγαπάμε, μας έδεσε σαν οικογένεια.
Μας έμεινε λίγο ακόμα για τη τελική εξέταση, αξιολόγηση, έγκριση και πιστοποίηση και πάμεεε για άλλα!!!!
Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο