Δεύτερο σεμινάριο Σχηματισμός Φρυδιών

Δεύτερο σεμινάριο Σχηματισμός Φρυδιών

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ακόμα ένα σεμινάριο Σχηματισμός Φρυδιών, με τις μαθήτριες μου να διδάσκονται σε θεωρία και πρακτική όλα όσα αφορούν αυτή τη τέχνη.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεχωρίζει καθώς προσφέρει τις πιο απλοποιημένες μεθόδους, πλούσιο υλικό, οργάνωση, μικρά γκρούπς για καλύτερη εκμάθηση και απεριόριστη στήριξη για μετά. Επίσης η διδασκαλία γίνεται με τα πρότυπα της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Αναδ, ως εκπαιδευτής επαγγελματικής κατάρτισης ενηλίκων.
Όταν οραματίστηκα να διδάσκω αυτό που αγαπώ, ήθελα πολύ να επηρεάσω τη νέα γενιά να θέλει να τους μεταδώσω και να τους αφήσω τις γνώσεις μου.
Τώρα πραγματοποίησα αυτό το όραμα αφού ανάμεσα στις μαθήτριες μου είναι και δυο δεκαενιάχρονες δευτεροετής φοιτήτριες αισθητικής.
Θα'θελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στις οικογένειες που στηρίζουν την απόφαση των μαθητριών μου να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια γιατί η επένδυση στη γνώση είναι η αρχή της επιτυχίας.
Ο κύκλος μαθημάτων μου για το 2023 ολοκληρώθηκε.
Επόμενα σεμινάρια θα έχουμε το 2024 σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.
Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση των σεμιναρίων, το γιο μου Alexandros Triantafyllides για την επιμέλεια,
τα δικά μου άτομα, το ξενοδοχείο Ajax για την άψογη φιλοξενία, τα μοντέλα μας που είχαμε για τη πρακτική εξάσκηση,
τα καταστήματα ρούχων:
Designs by Bonsai Stefous ClosEt QueeN
Απολογούμαι στις πελάτισσες του ινστιτούτου που αυτές τις μέρες δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ στην εξυπηρέτηση και στην επικοινωνία μαζί τους. Επανέρχομαι εντός ημερών.
Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο