Αφιέρωμα στο Madame Figaro!

Αφιέρωμα στο Madame Figaro!

Ευχαριστώ το περιοδικό Μadame Figaro για τον τίτλο που μου απονέμει ως 'βασίλισσα των φρυδιών' στη συνέντευξη-αφιέρωμα που παραχώρησα στο νέο τεύχος Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2023. Η αναγνώριση της δουλειάς μου παγκύπρια, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση για μένα γιατί ανταμείβει τις καθημερινές μου θυσίες.
Η φετινή σεζόν ήταν ίσως, μέχρι τώρα, η κορυφαία της επαγγελματικής μου καριέρας. Μετά από πολύ κόπο, ολοκλήρωσα τις εκπαιδεύσεις μου ως εκπαιδεύτρια Ευρώπης ημιμόνιμου μακιγιάζ (δηλαδή μπορώ να διδάσκω σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα) και ως εκπαιδευτής επαγγελματικής κατάρτισης ενηλίκων ΑΝΑΔ, όπου αναμένω τη τελική πιστοποίηση, καθιστώντας με τη πρώτη παγκύπρια στο κλάδο φρυδιών, που θα μπορούν τα σεμινάρια μου να είναι επιχορηγημένα μέσω της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.
Ακόμα, ίδρυσα τη Kringou Brows Academy και διοργάνωσα σεμινάρια εκμάθησης σε τεχνικές φρυδιών και κυκλοφόρησα τη δική μου συλλογή καλλυντικών προϊόντων.
Πίσω από την επιτυχία κρύβονται άπειρες ώρες δουλειάς, διάβασμα, ξενύκτι, ρίσκο, υπερκόπωση και άγχος, μα πάντα υπερνικά η μεγάλη αγάπη που έχω για τη δουλειά μου και τα φρύδια.
Ευχαριστώ θερμά όσους με στηρίζουν και με βοηθούν που είναι η οικογένεια μου, οι δικοί μου ανθρώποι και τα παιδιά μου.
Κυρίως ευχαριστώ το γιο μου Alexandros Triantafyllides ο οποίος γνωρίζει πως να απογειώνει επιχειρήσεις!
Ευχαριστώ επίσης τις μαθήτριες μου που με εμπιστεύτηκαν για να τους μεταδώσω τις γνώσεις μου.
Μα πάνω από όλα ευχαριστώ όλους εσάς που με προτιμάτε καθημερινά και απολογούμαι σε όσους δεν κατάφερα να εξυπηρετήσω λόγω υπερζήτησης.
Η νέα σεζόν αναμένεται να είναι γεμάτη εκπλήξεις, μέχρι τότε ένα μικρό διάλειμμα για διακοπές μέχρι 18/8 ⛱️
Να έχετε ένα όμορφο υπόλοιπο καλοκαιριού, να κάνετε όνειρα και να τα κυνηγάτε κι αν κάποιος μπει εμπόδιο σας να τον πετάτε!
😘😘😘

#browscentre #KringouBrowsAcademy

#αγαπώ_φρύδια
Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο