Το μασάζ βοηθά στην καλύτερη υγεία

Το μασάζ βοηθά στην καλύτερη υγεία

Το μασάζ σώματος είναι μια αναγκαία πράξη και όχι μια πολυτέλεια για τον οργανισμό. Είναι μια υγιής εναλλακτική λύση για το πόνο και ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό.

Η τεχνική αυτή προέρχεται από τα πανάρχαια χρόνια καθώς υπάρχουν ιστορικές αναφορές που την συνδέουν με τις ασιατικές κοινωνίες όπως την Ινδία και την Κίνα αλλά και την αρχαία Ελλάδα.

Η διαδικασία της μάλαξης έχει ιδιαίτερα θεραπευτικές ικανότητες. Ένα καλό και σωστό μασάζ συμβάλει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, στη μείωση του στρες, στη βελτίωση του ύπνου, στην ανακούφιση των πονοκεφάλων, βοηθά στην αύξηση της ελαστικότητας, στο αδυνάτισμα, στη βελτίωση της κυτταρίτιδας, προσφέρει χαλάρωση στους μυς σταματώντας τις κράμπες, εξουδετερώνει τις τοξίνες βοηθώντας το σώμα να οξυγονωθεί σωστά, χαλαρώνει και ξεκουράζει.

Υπάρχουν διάφορα είδη μασάζ όπως το σιάτσου, ταϊ, αρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία, χαλαρωτικό, καυτές πέτρες, κλπ. Η επιλογή βασίζεται στις ανάγκες του καθενός. 

Σε μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι ψηλό ποσοστό ανθρώπων που κάνουν συχνά μασάζ παρατήρησαν σημαντική βελτίωση στη ποιότητα ζωής τους. Οι έμπειροι, επαγγελματίες μασέρ μπορούν να μας χαρίσουν ένα υπέροχο αναζωογονητικό μασάζ που θα μας προσφέρει απόλυτη ευεξία, γιαυτό εμείς το επιλέγουμε ως το καλύτερο δώρο για τον εαυτό μας.

 

Επίσημο άρθρο

Επιστροφή στο ιστολόγιο