Η Beauty Artist Ελένη Κρίγκου σας βοηθά να αποκτήσετε φωτεινό πρόσωπο

Η Beauty Artist Ελένη Κρίγκου σας βοηθά να αποκτήσετε φωτεινό πρόσωπο

Μιας και το 'μένουμε σπίτι' συνεχίζεται, είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθούμε με το πρόσωπο μας και να μάθουμε πως μπορούμε με εύκολα βήματα να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας για να αποκτήσουμε λαμπερό και υγιές πρόσωπο. 

 
Η Beauty Artist, Ελένη Κρινγκου σας δείχνει βήμα-βήμα τα μυστικά για λαμπερό πρόσωπο!
 
Επιλέγουμε δυο μέρες της βδομάδας με απόσταση 3 ημερών ανάμεσα τους για να τις αφιερώσουμε στην ιεροτελεστία ομορφιάς. Κατά προτίμηση να είναι βράδυ έτσι ώστε το δέρμα να μείνει καθαρό για πολλές ώρες μετά τη περιποίηση. 
 
-Αρχικά καθαρίζουμε σχολαστικά το πρόσωπο μας με γαλάκτωμα ή σαπουνάκι και ακολούθως περνάμε με λοσιόν για να απομακρύνουμε έτσι το μακιγιάζ, τις σκόνες, τα καυσαέρια και τον ιδρώτα. Στα μάτια χρησιμοποιούμε eye make up remover.
 
- Απλώνουμε πήλινγκ (προιόν για απολέπιση) κατά προτίμηση με ήπιους κόκκους στο πρόσωπο και λαιμό ενώ αποφεύγουμε τη περιοχή των ματιών. Το αφήνουμε για δέκα λεπτά και αφαιρούμε με βρεγμένα δάκτυλα με κινήσεις τριβής, ιδίως στις γωνιές του προσώπου. 
 
-Απλώνουμε μάσκα σύμφωνα με το τύπο δέρματος και τις ανάγκες της επιδερμίδας(ενυδατική, αντιρυτιδική, συσφικτική, για λιπαρά δέρματα κλπ).
Αφήνουμε για 10 λέπτα. Στα μάτια βάζουμε την ειδική μάσκα ματιών ενώ στον λαιμό μπαίνει αναλόγως του είδους της μάσκας. Περνάμε με λοσιόν έτσι ώστε να καθαρίσουμε τα υπολείματα της μάσκας και να κλείσουν οι πόροι. 
 
-Βάζουμε τη κρέμα ματιών, ορό προσώπου και κρέμα προσώπου ενώ κατεβαίνουμε μέχρι το λαιμό και ντεκολτέ. Η επιλογή των συγκεκριμένων προιόντων γίνεται με βάση τον τύπο του δέρματος και τις ανάγκες του. 
 
Εαν αυτή η ρουτίνα μας γίνει μια καλή συνήθεια τότε θα έχουμε μια πιο νεανική όψη, ξεκούραστο δέρμα και καλύτερη εμφάνιση. 
 
Μισή ώρα από τον πλέον άπλετο χρόνο μας, δίνει στο πρόσωπο μας πολλά οφέλη! 
 
Μένουμε σπίτι, φροντίζουμε εμάς!

Επίσημο άρθρο
Επιστροφή στο ιστολόγιο