Διακοπές τέλος, αρχή για περιποιήσεις ανανέωσης

Διακοπές τέλος, αρχή για περιποιήσεις ανανέωσης

Κι αφού χαρήκαμε ήλιο, θάλασσα, πισίνα, βουνό, φαγητά, γλυκά γεμίσαμε μπαταρίες και φτάσαμε στην ώρα της επαναφοράς. 

Τέτοια εποχή η επιδερμίδα παρουσιάζεται αφυδατωμένη, ξηρή τραχιά με αίσθηση τραβήγματος, έξαρση των πανάδων, χαμένη λάμψη και άτονη, θαμπή όψη. Tο πρώτο στάδιο της διαδικασίας είναι απαραίτητα ο βαθύς καθαρισμός κατά προτίμηση με μηχάνηματα νέας γενεάς και τεχνολογίας όπου πέραν της αφαίρεσης του σμήγματος και απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων, θα βοηθήσουν το δέρμα να αναπλάσει τα κύτταρα, να αναπνεύσει ξανά και να απορροφήσει το οξυγόνο που χρειάζεται για να ανακτήσει τη χαμένη λάμψη και τόνωση. 

Ακολουθεί η βαθιά ενυδάτωση με εξειδικευμένες θεραπείες σε επαγγελματικά ινστιτούτα αισθητικής σε συνδιασμό με ενυδατικά προιόντα στο σπίτι όπως μάσκες, οροί, αμπούλες. Δεν ξεχνάμε τις σωματικές απαιτήσεις γι' αυτό φροντίζουμε με μασάζ, απολέπιση, λοσιόν και θεραπείες σώματος. Επιπλέον, είναι απαραίτητη η επιστροφή στη σωστή διατροφή με μπόλικα φρούτα, λαχανικά και νερό.

Από τον Οκτώβριο και μετά μέχρι αρχές Μαίου ξεκινάμε τη λεύκανση με σκοπό τη καταπολέμηση κηλίδων και πανάδων με φυτικά πήλινγκ, οξέα φρούτων και πήλινγκ με γλυκολικό οξύ.

'Ο κάθε Σεπτέμβρης είναι η αρχή του χρόνου' λέει ένα ρήτο.

Κι εμείς το ακολουθάμε..

 

Επίσημο άρθρο

Επιστροφή στο ιστολόγιο