Βάψιμο φρυδιών με χένα για ένα φυσικό αποτέλεσμα

Βάψιμο φρυδιών με χένα για ένα φυσικό αποτέλεσμα

 

Μιας και τα φρύδια μας είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας, η νέα τάση μακιγιάζ φρυδιών ήρθε και τη λατρεύουμε. Η χένα είναι οργανικό προϊόν, μια απόλυτα φυσική βαφή με καλύτερης ποιότητας τη χένα ινδικής προέλευσης. 

Είναι ιδανική σε περιπτώσεις που έχουμε αραιά φρύδια για να τα γεμίσει δίνοντας πιο τελειοποιημένο σχήμα. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις γιαυτό μπορούν άνετα όλες οι γυναίκες να την δοκιμάσουν. 

Η ειδική βαφή χένα είναι μια διαδικασία εντελώς ανώδυνη και απλή διάρκειας περίπου 30 λεπτά. 

Είναι η κατάλληλη επιλογή για όσες θέλουν να αποκτήσουν όμορφα, τονισμένα φρύδια πριν από συγκεκριμένη περίσταση ή ακόμη και για όσες προβληματίζονται για να προχωρήσουν σε πιο ημιμόνιμες λύσεις (όπως microblading) μιας και έχουν την ευκαιρία να δουν πως περίπου φαίνεται πάνω τους χάρη στο εφέ που αφήνει. 

Διαρκεί μέχρι μία με δύο βδομάδες στο δέρμα και μέχρι ένα μήνα στις τρίχες τις οποίες δεν επηρεάζει.

Αφού η έμπειρη τεχνίτρια καθορίσει το σχήμα, γίνεται τοποθέτηση της βαφής και όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος χρόνος αναμονής, αφαιρείται εύκολα με βρεγμένο βαμβάκι. 

Επιβάλεται να αποφεύγεται η επαφή με το νερό στη περιοχή των φρυδιών για 24 ώρες μετά την εφαρμογή και γενικά η αποφυγή υγρασίας δίνει μεγαλύτερη διάρκεια στη χένα.

Αποχρωματίζεται σταδιακά και μπορεί να γίνεται όσο συχνά επιθυμούμε καθότι είναι εντελώς αβλαβές.

Υπάρχουν πολλοί χρωματισμοί γιαυτό γίνεται επιλογή βάση του φυσικού χρώματος της τρίχας.

Η νέα μόδα φρυδιών μάς αρέσει πολύ και ήρθε για να μείνει.

 

Επίσημο άρθρο

Επιστροφή στο ιστολόγιο